IN MEMORIAM DLP

Copyright ® 2019 Stamnummer WBV 171/003

Liedekerke
RS BADKAMERS
RING TV
www.japmo.com
GULDENHOF Feestzaal

IN MEMORIAM

AFSCHEID.

 

We wensen ons bestuurslid Henry Van der Slagmolen en zijn familie véél sterkte toe in deze droevige periode door het afscheid van zijn echtgenote Jenny Ver Poorten.

 

Na een aanslepende ziekte is Jenny thuis zacht ingeslapen. We zullen haar steeds herrineren als de toffe dame die ze was.

 

Rust zacht Jenny.

BESTUURSLID DLP

André Van den Meerssche

 

We melden hier het plotse wegvallen op 23 oktober 2017 van ons bestuurslid André, sinds jaar en dag onze stuwende kracht inzake bevoorrading en catering. De vele vergaderingen en de werking van onze events, op de wegwedstrijden als op de piste zullen nooit meer dezelfde zijn zonder hem. André, we zullen je allen missen, als bestuurslid, als medewerker maar vooral als vriend !

Van Den Brande Adolf

Adolf VAN DEN BRANDE

 

De laatste week van februari 2015 moesten we spijtiggenoeg afscheid nemen van onze vriend Dolf die we jarenlang mochten verwelkomen op onze Liedekerkse Pijl. We zullen hem missen op onze wielerevents.

TRAITEUR RONNY
STRAVBIER
CPIconstructDB
STEIGERS ALMECO
LIBERALE MUTUALITEIT
RENDERS J
Jozef WIJNANT

ERE-VOORZITTER

Meester Jozef WIJNANT

 

Op zaterdag 21 april 2012 namen we afscheid van onze Ere-Voorzitter Meester Jozef (Jef) Wynant. Voor onze vereniging was hij zovéél meer dan een ere-voorzitter, bij hem konden we steeds terecht voor zijn advies...